26 Ağustos 2023 Cumartesi

Volkswagen T7 California Concept


Düsseldorf'ta ilgi çekici konseptlerin arasında yakında seri üretime geçecek araçlar da bulunuyor. Bunlardan belki de en merakla bekleneni olan T7 California, şarj edilebilir hibrit motoruyla fuara katıldı. Üstelik aracın birkaç ilginç özelliği var.

Standart T7 gibi çift renkte alınabilen gövdede biraz daha farklı alanları beyaza boyanan konseptlerin iki tarafında da kayar kapı kullanılmış. İç mekandaysa beklediğimiz kullanışlılık yine bizlerle. Tavanda açılabilir bir çadır sunan aracın her iki tarafında da katlanabilir birer tente bulunuyor.

Ön koltuklar arkaya dönebilirken arkada yer alan iki adet tekli koltuk da bir yatağa dönüşebiliyor. Dışarıdan da ulaşılabilen buzdolabının haricinde katlanabilir masa, bol bol depolama bölümü, elektrikli ocak ve eviye yer alıyor. Ayrıca aracın lityum iyon bataryaları iç mekanın elektrik ihtiyacı için kullanılabiliyor.

1.4 litre hacimli, benzinli motorla eşleştirilen elektrik motoruna sahip olan konsept 218 beygir güç üretebiliyor. Seri üretime alındığında T7 California'da, 2 litre hacimli Diesel ve benzinli motorlar sırasıyla 150 ve 204 beygir güç üretebilecek. Ayrıca şarj edilebilir hibrit ünite de 1.5 litre hacimli motorla 245 beygir güç üretebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder