22 Ağustos 2023 Salı

BAIC BJ40


Jeep Wrangler'a olan benzerliğiyle eleştirilen BAIC BJ40 yeni neslinde bambaşka bir şekilde karşımıza çıkıyor. Markanın diğer SUV modellerinin ana hatlarına bürünen otomobil güçlü bir benzinli motor ve modern görünümlü iç mekanda çok iddialı.

Dik bir tasarıma sahip olsa da çok yüksek olmayan burun kısmında çok parçalı LED farlarıyla dikkat çeken araçta tamponlarla birlikte kapı altı ve çamurluk korumaları da siyah renkli. Köşeli hatları arkada da devam eden BJ40'ın stepnesi bagaj kapağına sabitlenirken LED stopları da iyice köşelere çekilmiş.

Çok modern bir iç mekan sunan araçta dört kollu direksiyon simidi ve şık tasarımlı havalandırma ızgaraları bulunuyor. Dijital gösterge paneli haricinde dokunmatik ekranın ön yolcuya kadar uzanması gözlerden kaçmıyor. Küçük selektöre sahip vites konsolundaysa dokunmatik olmayan kumandalar yer alıyor.

Kaputu altında 2 litre hacimli, turbo beslemeye sahip, benzinli bir motor barındıran otomobil 245 beygir güç, 385 Nm tork üretebiliyor. 4.790 mm boya, 1.940 mm ene, 1.895 mm yüksekliğe ve 2.760 mm aks mesafesine sahip olan modelde dört tekerlekten çekiş sistemi, merdiven şasi ve 8 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder