26 Ağustos 2023 Cumartesi

Citroën Type Holidays


Citroën'in ilginç konseptlerine bir yenisi eklendi. Düsseldorf Caravan Show sırasında tanıtılan Neo-Retro tasarımlı araç bir SpaceTourer temelleri üzerine geliştirilmiş. Burunlu tasarımıyla ünlenen Type H modeline göndermeler yapan dış görünüme inat aracın içi oldukça modern.

Temellerini paylaştığı araçla pek alakası olmayan dış görünüm daha çok klasik vanı andırdığından tasarımcıların iyi iş çıkardığı söylenebilir. LED farlar modern bir dokunuş olsa da dev marka amblemine sahip panjur eskiye göndermeler içeriyor. 

İç mekana geçildiğinde ön kısımda standart SpaceTourer özellikleri görülebilirken arkada bol ahşap kaplamalı bir ortam mevcut. Arkaya dönebilen ön koltuklara arka tarafta yer alan ve yatak olabilen çiftli koltuk eşlik ediyor. Bu bölümde bol depolama alanı, katlanır masa, evye ve ocak bulunuyor. Çift kayar kapıya sahip aracın tepesinde de katlanır çadır bölümü bulunuyor.

Aracın teknik özelliklerini paylaşmayan Citroën, iç mekanda kullanılan bazı özelliklerin yakında seri üretimde yer bulacağını belirtti. Webasto ısıtma sistemiyle de donatılan konseptin içerisinde küçük bir buzdolabı da yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder