5 Nisan 2023 Çarşamba

Jeep Wrangler


Jeep'in efsanevi modeli Wrangler makyajlandı. Kısa süre önce tanıtılan konsept versiyonlarında görev yapan burun kısmına kavuşan otomobilin asıl sürpriziyse iç mekanda karşımızı çıkıyor. Wrangler artık bu bölümde de çağı yakalıyor.

Yedi çubuklu tasarımını korusa da çubukları kısalan ön panjur karartılan rengiyle de yeni modelleri belli ediyor. Ön tamponu da hafifçe makyajlanan araç istenildiğinde vinçle alınabiliyor. Yeni gövde renkleri ve çapları 17 ile 20 inç arasında değişen 10 yeni janta sahip olan modelin anteni de sonunda ön cama gizlenmiş.

İç mekanda genel olarak klasik tasarım korunsa da yeni dokunmatik ekran bu bölümde öne çıkıyor. 7 inç büyüklüğündeki eski ekrandan çok daha net görünen 12.3 inç büyüklüğündeki ünite, android temelli Uconnect 5 yazılımını destekliyor. Ekranın genişlemesiyle birlikte ortada yer alan havalandırma ızgaraları da bu donanımın altına alınıp gizlenmiş.

Kaputu altında bir yenilik sunmayan Wrangler'ı araziye uygun jant, lastik, diferansiyel ve süspansiyon sistemleriyle almak mümkün. Farklı boy ve açılma seçeneğine sahip olan gövdeleri de sunulan aracın 4, 6 ve 8 silindirli motorlara sahip seçenekleri mevcut. Dört tekerlekten çekiş sistemi bütün modellerde standart.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder