5 Nisan 2023 Çarşamba

Genesis GV80 Coupé


Coupé-SUV çılgınlığına katılan üreticilerden biri de Genesis oldu. En azından markanın yakında bu pazara giriş yapacağı kesinleşti. New York'ta tanıtılan GV80 Coupé konseptinin teknik özellikleriyse henüz kesinleşmiş değil.

X Speedium konseptinden alınan detaylarla dikkat çeken aracın ön bölümünde, temellerini paylaştığı GV80'i görmek mümkün. Çift katlı LED farlar ve büyük ön panjurun haricinde agresif tasarımlı hava girişlerine sahip tampon ve panjur altına açılan ek hava girişleri dikkat çekici.

Koyu renkli dev jantlarının haricinde yan aynalar ve kromajlı parçaları siyah renkte sunulan konseptin arkasında bir çift spoiler, yatık bagaj kapağı camı, büyük bölümü siyah renkte sunulan tampon ve aracı yatay olarak geçen çift katlı LED stoplar görülebiliyor.

İç mekana geçildiğinde ön bölümde GV80'den alınan kokpitle karşılaşıyoruz. Gövde rengi gibi turuncu dikiş ipliklerine sahip olan aracın emniyet kemerleri ve dört adet tekli yarış koltuğunun sırtlıkları da bu renkte. Sabit kafalıklı koltuklar haricinde bagaja yerleştirilen takla barları da aracın sportif yüzünü dışa vuruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder