17 Ocak 2020 Cuma

Genesis GV80


Genesis'in ilk SUV modeli tanıtıldı. 2017 yılında bir konsept olarak karşımıza çıkan GV80, aynı isimle seri üretime alınıyor. Kaput altındaysa güncel trendlerin aksine bir elektriklenme yaşanmamış.

Büyük ön panjur ve dört parçalış LED farlarını konseptten alan otomobilin yan bölümünde alçalan bir karakter çizgisi, aynı şekilde arkaya doğru alçalan cam çizgisi ve 22 inç çaplı jantlar görülebiliyor. Büyük sayılabilecek bir bagaj kapağı camı ve spoiler gibi detaylara sahip arka kısımda alçağa yerleştirilen LED stopların da dört parçalı oldukları gözlerden kaçmıyor.


Aracın şık görünen iç mekanında çift renkli deri döşeme, çift kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, dokunmatik havalandırma kumandaları, ince yapılı havalandırma ızgaraları, 14.5 inç büyüklüğünde bilgi-eğlence ekranı ve yazı tanımlayabilen dokunmatik kumanda paneli gibi donanımlar bulunuyor.


Üç motor seçeneğiyle ortaya çıkan GV80'in 3 litre hacimli turbo Diesel ünitesi yaklaşık 280 beygir güç, 590 Nm tork üretebiliyor. 2.5 ve 3.5 litre hacimli, benzinli motorlar da turbo beslemeleri yardımıyla 300 ve 375 beygir güç, 422 ve 530 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve arkadan itiş istemi standart olarak sunulurken dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonlar arasında.

1 yorum:

  1. Ulan hyundai... Bentley, Land Rover, Mercedes, Audi... Yine kimden çalıp çırpabiliyorsan şey pardon esinlenebiliyorsan esinlenmişsin..

    YanıtlaSil