5 Nisan 2023 Çarşamba

Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC


Mercedes, GLS ailesinin standart ve AMG armalı seçenekleriyle birlikte Maybach logosuna sahip versiyonunu da yeniledi. Hafif tutulan makyaj operasyonu sonrasında görsel olarak çok değişmeyen otomobilin sunduğu lüks seviyesi biraz daha yukarıya çekilmiş.

Çift renkli gövde opsiyonu sunmayan devam eden Maybach, çapları 23 inçe kadar çıkan jant seçeneklerine yenilerini eklemiş. Ön panjurda ufak bir değişiklik yapılmış olsa da radar sensörleri artık çok daha rahat görülebiliyor. Yenilenen ön tamponun köşelerine eklenmiş bölümlerde de minik Maybach logoları görülebiliyor.

Arkada yer alan değişimi de iç desenleri farklılaşan stoplarla sınırlı olan aracın iç mekanına geçildiğinde yeni döşeme renkleri ve desenleriyle farklı trim parçası opsiyonu eklendiği görülebiliyor. Diğer GLS modelleri gibi Maybach versiyonu da sadece dokunmatik düğmelere sahip direksiyon simidini kullanmaya başlamış.

Tek motor seçeneğine sahip olan Maybach GLS'nin kaputu altında çift turbo beslemeli, 4 litre hacimli V8 ünite görev yapıyor. 557 beygir güç, 730 Nm tork üretebilen motor, 9 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle ağırlığı 2.8 tonu bulan otomobili 0'dan 100 km/s sürate 4.2 saniyede ulaştırabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder