6 Nisan 2023 Perşembe

Subaru Crosstrek Wilderness


Subaru'nun Wilderness ailesi genişliyor. Japon üreticinin araziye en uygun versiyonlarını temsil eden bu ek şimdi de Avrupa pazarlarında XV olarak adlandırılan Crosstrek'e uygulanıyor. Kaputu altında yenilik sunmayan otomobilin görsel farklılıklarıysa bol.

Çok daha büyük bölümü siyah plastikten oluşan tamponlar, geniş kapı korumaları, 17 inç çaplı ve siyah renkli jantlar, 318 kg taşıma kapasitesi sunan yüksek tavan rayları, büyük bölümü siyah renkli kaput, Wilderness armaları ve altın renkli detaylar aracın görsel farklılıkları.

Yerden yüksekliği 240 mm'ye çıkarılan otomobile eklenen yağ soğutucusu sayesinde çekme kapasitesi 1.6 tona ulaşmış. İç mekandaysa altın renkli dikiş iplikleri, aynı renge sahip direksiyon trim parçası ve kafalıklara işlenen Wilderness logoları değşiklikler olarak sayılabilir.

Kaputu altında 2.5 litre hacimli, 4 silindirli, atmosferik emişli Boxer motoru koruyan otomobil 185 beygir güç, 240 Nm tork üretebiliyor. Sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) kullanmaya devam eden aracın arazi performansını artırmak için son dişli oranı kısaltılmış.

1 yorum:

  1. demek ki çakma tablet görünümlü multımedya ekranı koymadan da konsola devasa ekran monte edilebiliyormuş. bravo subaru.

    YanıtlaSil