11 Nisan 2023 Salı

Force Citiline




Hindistan'dan ilginç modeller gelmeye devam ediyor. Kalabalık ailelerin ülkesi olarak nitelendirebileceğimiz ülkede satışa çıkan bazı modeller mobilite sorunuyla başa çıkmak için harika adaylarmış gibi duruyor.

Oldukça köşeli olduğunu söyleyebileceğimiz hatları kendisini bir Mercedes G'ye benzeten otomobil 5.120 mm boya ve 3.050 mm aks mesafesine sahip. Kapı altlarında basamaklar, C ve D sütunları arasında kalan camların kayarak açılması ve küçük yan aynalar gibi ilginç detaylara sahip olan SUV, yana doğru açılan bir bagaj kapağı ve bu parçaya sabitlenmiş stepneye sahip.

Kokpiti de dış mekanı gibi basit görünen araçta herhangi bir dijital gösterge veya dokunmatik ekran yer almıyor. Standart modellerinde 2+3+2+3 oturma düzeniyle 10 kişi taşınabilen aracın 11 ve 13 kişilik seçenekleri de bulunuyor. Bu iki versiyonda, öndeki iki koltuk sırası haricindeki koltuklar duvara sırtını vermiş ve birbirine bakar şekilde geliyor.

Merdiven şasi ve arka aksta yaprak yaylara sahip olan otomobilin kaputu altındaysa oldukça eski bir Diesel ünite bulunuyor. Mercedes tarafından üretilen motor 2.6 litre hacimli ve atmosferik emişli. 91 beygir güç, 250 Nm tork üretebilen ünite 5 ileri vitesli manuel şanzımanla eşleştirilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder