12 Nisan 2023 Çarşamba

Ari 902


Avrupa'da şehir trafiğine çözüm arandığında genelde toplu taşıma veya bisiklet düşünülse de konu paket dağıtımı olduğunda liderlik iki tekerleklilere geçiyor. Bunun önüne geçmek isteyen Ari Motors, minik elektrikli ticarisini tanıttı.

Alman üreticinin 3 kapılı modeli 2.95 metre boya, 1.50 metre ene ve yine 1.50 metre yüksekliğe sahip. Tasarımıyla da çok etkileyici durmayan otomobil yine de çift katlı far tasarımına sahip. Üstelik opsiyonel donanımlar arasında güneş paneli ve hatta sökülebilir tavan paneli yer alıyor.

İç mekanı hiç de fena görünmeyen araçta 2 kollu direksiyon simidi, gövde rengi trim parçaları, dijital gösterge paneli, dokunmatik ekran ve sahte ahşap kaplama sunuluyor. Arka koltukları bulunmayan 902'nin bagaj hacmi, tavana kadar 766 litre. Yükleme kapasitesiyse sadece 190 kg.

20 beygir güç üretebilen bir elektrik motoruyla donatılan araç, şehir trafiğinde 200 km menzile sahip. Maksimum sürati 90 km/s olan aracın güvenlik donanımları arasında tabela tanıma sistemi ve şeritte kalma asistanı yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder