12 Mart 2024 Salı

Audi A3

Makyajlı Audi A3 tanıtıldı. Alman markadan alıştığımız şekilde çok hafif bir şekilde farklılaştırılan otomobile AllStreet isimli yeni bir versiyon eklenmiş. Geçtiğimiz ay tanıtılan sportif seçenek S3'te farklılaştırılan detaylara sahip model iç mekanda da yenilikler sunuyor.

Yenilenen ön panjuru biraz daha öne çıkarılan otomobilin bu parçası biraz küçülmüş. Ön logoyu da hafifçe yukarıya alan Audi, Matrix LED farlar için dört farklı gündüz aydınlatması imzası sunuyor. Tampon altına hava geçişi eklenirken sahte hava girişleri daha da büyümüş.

Yeni jant tasarımları ve gövde renklerine kavuşan otomobilin kapı altı korumaları da daha sportif yapıya kavuşmuş. Arka bölümde yeni bir spoiler, yeni iç desenlerine sahip LED stoplar, daha agresif tampon ve dik yerleştirilmiş reflektörler dikkat çeken detaylar arasında.

Q3'ün varlığını unutmuş gibi görünen Audi, A3'e AllStreet isimli bir versiyon da eklemiş. Tamponlarında gümüş renkli korumalar kullanılan aracın çamurlukları ve kapı altlarına siyah renkli korumalar eklenmiş. Çapları 19 inçe kadar büyüyen farklı tasarımlı jantlarla donatılabilen otomobilde tavan rayları standart olarak sunuluyor. 

İç mekanda havalandırma ızgaralarının trim parçaları yenilenirken dijital gösterge paneli grafiklerinde yenilikler var. Vites selektörü ve bu bölümde yer alan bardaklıklar da yenilenirken konsolun trim parçalarında da ufak tefek değişiklikler var. Aracın premium ses sistemiyse artık Sonos markası taşıyor.

Süspansiyon sistemi 15 mm yükseltilen AllStreet haricinde mekanik bir yenilik sunmayan A3 modellerinde tanıdık motorlar kullanılıyor. Daha geniş lastik yanakları sayesinde toplam yüksekliği 30 mm artan bu aracın da kaputu altında 1.5 litre hacimli benzinli ve 2 litre hacimli turbo Diesel üniteler bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder