14 Mart 2024 Perşembe

Volkswagen ID.7 GTX Tourer


Geçtiğimiz ay station wagon gövdesiyle tanıtılan Volkswagen ID.7'nin sportif seçeneği de ortaya çıktı. Görsel olarak büyük bir değişiklik sunmayan otomobil, Alman markanın en güçlü station wagon modeli olmuş durumda.

Farklı peteklere sahip olan ön tampon hava girişi ve köşelerde yer alan LED aydınlatmalar harcinde farklı tasarıma ve 21 inça kadar çapa sahip jantlar, ön kapılara eklenen GTX armaları ve öndeki petek desenini taklit eden arka tampon dış tasarımda görülebilen farklılıklar. Fotoğraflarda görülen kırmızı gövde rengi de GTX'e özel.

İç mekanda ana hatlar değişmese de kırmızı ağırlıklı ambiyans ışıklandırması, kapı içleri ve ön konsolda kullanılan kırmızı trim parçaları ve direksiyonda kullanılan aynı renkte dikiş iplikleri, metal pedal seti ve GTX armalı ön koltuklar donanımda yer alıyor. Şeffaflığı değiştirilebilen cam tavan ve 700 Watt çıkış gücü sunan Harman Kardon ses sistemi de opsiyonlar arasında.

İki elektrik motoruyla dört tekerlekten çekişe sahip olan otomobil 240 beygir güç üretebiliyor. Maksimum sürati 180 km/s'te sınırlandırılan modelin 86 kWh kapasiteli bataryalarıysa 200 kW hızlı şarjı destekliyor. Direksiyon sistemi elden geçirilen GTX'te adaptif süspansiyon sistemi de opsiyonel olarak alınabiliyor.

3 yorum:

  1. LOGOYU SÖK, ÇİN MALI DERİM. HADİ HADİ EN FAZLA KORE... NEREDE RİJİT, TAŞ GİBİ İÇİ DIŞI BAKANA ZARAFET VE GÜVEN VEREN VW TASARIMLARI...

    YanıtlaSil
  2. Aracın menzili hakkında bir bilgi var mı?

    YanıtlaSil