11 Kasım 2020 Çarşamba

Hyundai Kona Electric


Hyundai Kona'nın makyajı devam ediyor. Eylül ayında, içten yanmalı motorlara sahip seçenekleri yeni yüzlerine kavuşan otomobilin elektrikli versiyonu da makyaj gördü. Modelin altyapısındaysa bir değişiklik bulunmuyor.

Kardeşleri gibi çift katlı farları yuvarlatılan otomobilin burun kısmı daha sivri tasarlanmış. Yeni tamponun yan bölümlerinde daha dar ve uzun hava girişleri kullanılmış. Çamurluklar gövde rengine boyanırken jant tasarımları da değişmiş. Çift katlı stopların altta yer alan kısımları büyürken elden geçirilen arka tampon krom çıtalara kavuşmuş.

İç mekanda da yenilikler sunan elektrikli Kona'nın dijital gösterge paneli yeni. Yanlarda yer alan hava ızgaralarının iç deseni elden geçirilmiş ve bilgi-eğlence ekranı genişlemiş. Metal pedal seti de sunan araçta kullanılan vites seçim düğmeleri de yenilenmiş.

Elektrik motoru 204 beygir güç, 395 Nm tork üretmeye devam eden otomobil 64 kWh kapasiteli bataryalarla 485 km menzil sunabiliyor.

2 yorum:

  1. Türkiye'de piyasaya çıkacak mı acaba? herhalde menzil ve performans düşünüldüğünde en mantıklı modellerden biri, acaba bize ne kadara gelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hyundai getirir mi bilemiyorum ama e-garaj getiriyor.

      Sil