7 Mart 2020 Cumartesi

Fisker Ocean


Fisker'ın yeni SUV modeli yakında Avrupa pazarında satışa sunulacak. İptal edilen Cenevre otomobil fuarı sırasında tanıtılması planlanan otomobilin online sergilenmesi yapıldı bile. Araç, özellikle menziliyle öne çıkmak istiyor.

Küçük LED farlar ve tamponun büyük kısmını kaplayan ızgara benzeri desenle dikkat çeken modelin yanında yüksek cam çizgisi görülüyor. Büyük jantlar ve siyah renkli gövde korumaları bu bölümde görülen özellikler. Arkada yine ince yapılı stoplar ve siyah renkli tampon sunan otomobilin ön camı haricinde bütün camları açılabiliyor.


4.640 mm boya, 1.930 mm genişliğe ve 1.615 mm yüksekliğe sahip olan otomobil 566 litre hacimli bagaj bölümünü de kullanıma sunmuş. Bu hacim, şapkalık kaldırılarak 708 litreye genişletilebiliyor.

Sade bir iç mekan sunan Ocean'da alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, büyük bir dokunmatik ekran ve aydınlatmalı marka logosuna sahip kafalıklar sunan koltuklar bulunuyor.


80 kWh üzerinde kapasite sunan pillerle menzili 480 km üzerine çıkan aracın en güçlü seçeneklerinin 0'dan 100 km/s sürate 3 saniyede ulaşabilmesi bekleniyor. Bu arada tavanda yer alan güneş panelleri sayesinde yılda 1.600 km'nin üzerinde menzil kazanımı söz konusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder