19 Eylül 2019 Perşembe

BMW


Frankfurt otomobil fuarı, BMW gibi bazı üreticilere modellerinin yeni donanımlarını sergileme şansı da veriyor. Alman marka birçok modeli için sunmaya başladığı yenilikleri organizasyonda duyurdu.

M550d xDrive modellerinde Laser LED farlar sunmaya başlayan BMW, 520d modellerinde 48 Volt hafif hibris sistem kullanmaya başladı. Bu sayede yakıt tüketiminin 100 km mesafede ortalama 0.3 litre azalması söz konusu.

8 Serisi Gran Coupé daha yeni bir araç olsa da bazı seçeneklerde karbon fiber tavan opsiyonu sunulmaya başladı bile. Üstelik karbon fiber uygulaması iç mekan trim parçalarına da taşınmış.


M135i xDrive için sunulan yeni M Performance paketiyle birlikte aracın görünümünde siyah trim parçaları kullanılırken yeni 18 inç çaplı jantlar ağırlığı 10 kg azaltmış. Bu sayede 0-100 km/s deparı 0.1 saniye daha erken tamamlanıyor.

X5, X6 ve X7'de farklı gövde renkleri ve döşeme seçenekleri sunmaya başlayan BMW, 22 inç çaplı jantları da seçenekler arasına eklemiş. Yeni trim parçalarıyla birlikte X5 ve X6'da adaptif süspansiyon sistemi ve şerit değiştirme işlemi yapabilen hız sabitleme sunulmakta.

1 yorum: