19 Eylül 2019 Perşembe

Cadillac CT4


Üreticiler genelde modellerinin giriş seçeneklerini tanıttıktan sonra sportif versiyonlarla ilgilenir. Cadillac ise CT4 için bunun tersini yapıyor. En güçlü seçenek CT4-V Mayıs ayında tanıtılırken giriş seçenekleri Eylül ayında ortaya çıktı.

Luxury, Premium Luxury ve Sport isimli paketlerle sunulan araç genel olarak dinamik bir görüntüye sahip olsa da Sport seçenekte özel tasarıma sahip 18 inç çaplı jantlar, siyah trim parçaları, ince bir spoiler ve farklı yan etekler sunuluyor.


İç mekanda CT4-V'nin tasarımını koruyan araçta daha sade görünen bir direksiyon simidi, standart görünümlü vites kolu ve daha az yan desteğe sahip koltuklar bulunuyor. Sport paketiyle birlikteyse bu koltuklar ve metal pedal seti geri geliyor.

Kaput altında 2 ve 2.7 litre hacimli motorlar barındıran CT4'ün bu üniteleri sırasıyla 240 beygir güç, 350 Nm torkla 313 beygir güç, 470 Nm tork üretebiliyor. Arkadan itişli araçlarda opsiyonel olarak dört tekerlekten çekiş sistemi sunuluyor. İlk motor 8, ikincisiysa 10 ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiş.

2 yorum:

  1. Cadillac Avrupa tipi araçlar yapmaya başlamış Onur.

    YanıtlaSil