31 Mayıs 2019 Cuma

Cadillac CT4-V- ve CT5-V


Son dönemde farklı tasarım dilini bütün modellerine yayan Cadillac iki sedan seçeneğine daha performanslı versiyon ekledi. Araçların verileri kötü olmasa da V8 motorun yokluğu herkesi mutlu etmeyebilir.

Araçların tasarımları da standart modellerden çok farklı değil. Kromajlı parçaların siyaha boyanması, "V" logoları ve boyutları değişmeden farklı tasarıma kavuşan jantlar dışında ince spoiler, difüzör eklentisi ve dörtlü egzoz çıkışı gibi yenilikler yenilikleri tamamlamış.


İç mekanda da büyük bir yenilik sunmayan ikilide sportif desteklere sahip ön koltuklar, farklı döşemeler, daha bol kullanılan deri döşeme, farklı direksiyon simidi ve kontrast renkli dikiş iplikleri kullanılmış.

Kaput altında V8 motor sunulmayan araçların küçüğünde 2.7 litre hacimli, 4 silindirli ünite görev yapıyor. Turbo beslemeyle 325 beygir güç, 500 Nm tork üretebilen motor 10 ileri vitesli tam otomatik şanzımanla eşleştirilmiş.


CT5-V'de kullanılan motorsa çift turbo beslemeye sahip, 3 litre hacimli bir V6. 360 beygir güç, 542 Nm tork üretebilen ünite yine aynı şanzımanla eşleştirilmiş. Arkadan itiş standart olsa da dört tekerlekten çekiş her iki araçta da opsiyonel olarak sunuluyor. Limitli kaydırmalı arka diferansiyel, Brembo ön frenler ve adaptif süspansiyon sistemi de standart donanımda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder