29 Mayıs 2019 Çarşamba

BMW X1


Şu sıralar işi yoğun olan BMW'den bir makyaj haberi daha geldi. Markanın başarılı SUV modeli X1 yeni bir yüze kavuştu. Genel olarak değişeni az olan aracın kaputunun altınaysa bir hibrit motor eklendi.

Yenilenen farları Laser LED teknolojisine kavuşan araçta farklı ön panjur ve yeni ön tampon kullanılırken sis farları da artık yuvarlak değil. Farklı gövde rengi ve jant tasarımı seçeneklerinin haricinde iç tasarımı yenilenen stoplar, farklı arka tamponlar ve genişleyen egzoz çıkışları da farklılık yaratmış.


İç mekanda yenilenen vites kolu ve daha büyük bilgi-eğlence sistemi ekranları dışında bir değişiklik bulmak zor olsa da yeni trim malzemeleri ve döşemeler daha taze bir görünüm sağlamaya çalışmış.

Kaput altında 1.5 ve 2 litre hacimli turbo Diesel ve 2 litre hacimli benzinli motor seçenekleri yer alan aracın en büyük yeniliğiyse xDrive25e isimli şarj edilebilir hibrit seçeneği. Benzinli motoru 125 beygir güç, 220 Nm tork üretebilen araç 95 beygir güç, 165 Nm tork üretebilen elektrik motoruyla dört tekerlekten çekiş sistemine sahip oluyor. 9.7 kWh kapasiteli bataryalarsa 50 km elektrikli menzil sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder