24 Kasım 2023 Cuma

Skywell Skyhome


Skywell'den sürpriz bir hamle geldi. Çinli otomobil üreticisi, yuvarlak hatlara sahip bir sedan konseptiyle karşımıza çıktı. Geniş iç mekanında birçok lüks dokunuş görülebilen aracın seri üretime büyük ölçüde hazır olduğu söyleniyor.

Kaputa doğru uzayan LED farları ortada birleşen otomobilin çamurlukları da hafifçe şişirilerek güçlü bir görünüm sağlanmış. Aerodinamik tasarıma sahip jantlar ve yan aynaların yerine geçen kameraların haricinde kapı kolları da gizlenerek profilde akıcı bir görünüm sağlanmış.

Arka kapıları geriye doğru açılan otomobilin B sütunu kapı camlarında çerçeve bulunmuyor. Bombeli tavanın arkasında bir spoiler yer alırken ince uzun LED stoplar da bagaj kapağı ortasında yer alan aydınlatmalı Skywell armasına bağlanıyor. Arka tamponun köşelerinde de hava çıkışları mevcut.

Dört adet tekli koltuğa sahip olan iç mekanda üst kısmı bulunmayan direksiyon simidi ve ön konsolu boydan boya kaplayan bir ekran bulunuyor. Altın renkli trim parçaları da dikkat çeken yaşam alanında kum saati görünümlü hoparlörler ve küçük üfleçlere sahip havalandırma çıkışları görülebilyor.

Dev bir cam tavana sahip olan konseptin arka koltukları için katlanabilir tepsiler, buz dolabı ve dev bir televizyon ekranı sunuluyor. Aralarında vazo bile bulunan arka koltuklar elektrikli olarak kontrol ediliyor ve bacak desteğiyle birlikte masaj fonksiyonu da sunuyor.

Henüz detaylı teknik verileri paylaşılmamış olsa da çift motora ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan elektrikli otomobil 626 beygir güç üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 3.5 saniyede ulaşabilen model 800 Volt mimarisine sahip olduğundan süper hızlı şarj destekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder