19 Kasım 2023 Pazar

Human Horizons HiPhi A


Uçuk tasarımlar dendiğinde aklımıza gelecek ilk markalardan olma yolunda ilerleyen Human Horizons, HiPhi Z modelinin daha yüksek performanslı seçeneğini tanıttı. Görsel olarak uçlarda olmaya devam eden model üç elektrik motoruna sahip.

Ana hatları HiPhi Z ile paylaşılan otomobilin makyajlanan ve daha agresif görünüme kavuşan tamponlarında yer alan ek aydınlatmalar iptal edilmiş. Arka kapı önünde yer alan deflektör de arkadaki spoiler gibi büyümüş. Karbon fiber parçalara kavuşan gövde ve yerlerine kamera geçen yan aynalar haricinde tavandaki LiDar sensörü de iptal edilmiş.

İç mekan tasarımını da kardeşinden kopyalayan HiPhi A'da yan kameraların görüntülerini yansıtan ekranlar A sütunlarının diplerine yerleştirilmiş. Gövdede olduğu gibi karbon fiberi trim parçası olarak kullanan otomobilin sportif yan desteklere sahip ön koltukları da bu malzemeden üretilmiş.

Önde iki, arkada tek elektrik motoruna sahip olan araç 1.305 beygir güç üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi sayesinde 0'dan 100 km/s sürate yaklaşık 2 saniyede ulaşabilen modelin maksimum süratiyse 300 km/s olarak açıklanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder