25 Ekim 2023 Çarşamba

Toyota FT-Se

Son haftalarda yavaş yavaş tanıtılan Japon konseptleri bugünlerde ortalığı kasıp kavuracak. Tokyo Mobilite Fuarı'nın kapılarını açmasıyla birlikte Japon üreticiler dikkat çekici modellerini tanıtmaya başladı. Toyota'nın standında yer alan ve MR2 tarzı bir tasarıma sahip olan FT-Se bu araçlardan biri.

Köşeli hatlarında Lotus etkileri görülebilen otomobil sivri bir burun yapısı, birçok hava girişi ve köşelere yerleştirilmiş LED şeritlere sahip. İnce yapılı yan aynalar ve hemzemin kapı kolları haricinde füme renkli jantlar ve kırmızı kaliperler sportifliği pekiştirmiş.

Arka bölümünde sabit bir spoiler dikkatleri üzerine toplasa da aracın pist üzerinde resmedilen görsellerinde daha da büyük bir spoiler varlığı fark edilebiliyor. İnce yapılı LED stoplar ve difüzör de bu bölümün detayları arasında.

Elektrikli olması dışında teknik bir detayı paylaşılmayan otomobilin iç mekanı da bol Alcantara döşeme ve oval sayılabilecek direksiyon simidiyle öne çıkıyor. Gösterge paneli ve çift dokunmatik kumanda paneline sahip olan konseptin havalandırma kumandalarıysa sağ ve solda bulunan hava çıkışlarının altında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder