24 Ekim 2023 Salı

Mercedes-Benz E-Serisi L


Mercedes E Serisi'nin uzun aks mesafeli seçeneği de standart aracın ardından tanıtıldı. Daha önce olduğu gibi ilk olarak Çin pazarında satılacak olan otomobil ilerleyen zamanlarda Hindistan'a da ihraç edilecek. Modelin gelişimiyse tahmin edileceği gibi arka koltuklarda olmuş.

143 mm uzayan boyu 5.092 mm'ye ulaşan otomobilin aks mesafesi de 3.094 mm olarak açıklanıyor. Uzayan arka kapılar ve standart E Serisi'nde arka kapılarda yer alan kelebek camının sütuna alınmasıyla farklı bir görüntü sunan otomobilin bu bölümünde bir de arma yer alıyor.

İç mekansa önde aynı özellikleri sunsa da arkada ek diz mesafesiyle birlikte elektrikli, ısıtmalı, havalandırmalı ve masajlı koltuklar bulunuyor. Cepleri büyüyen arka kapı içlerinde başlayan ambiyans ışıkları arka camın altına kadar uzarken kafalıklara sıcak hava üfleme fonksiyonu eklenmiş. Ön koltukların arasında ek bir gözle birlikte daha büyük katlanır kol dayanağında bir çift kablosuz şarj aleti bulunuyor.

Kaputu altında eskiden de olduğu gibi 2 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli motor barındıran otomobilin 204 ve 258 beygir güç üretebilen seçenekleri bulunuyor. Araçlarda havalı süspansiyon sistemi ve yönlendirilebilir arka aks standart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder