13 Temmuz 2023 Perşembe

Renault Arkana


Renault'nun Avrupa'da oldukça popüler bir konuma sahip SUV modeli Arkana makyajlandı. İç mekanı, Clio ile paralel olarak yenilendiğinden büyük değişime uğramayan modelin kaputu altında farklı seviyelerde hibrit hale gelen motorlar görev yapıyor.

Yeni marka amblemiyle birlikte panjuru da farklı bir ızgara desenine kavuşan otomobilin ön tamponu da daha agresif duruyor. Esprit Alpine donanımıyla birlikte 19 inç çaplı jantlar sunulurken kapı altı korumaları biraz daha kalınlaşmış. Arka tamponu da makyajlanan aracın yine en sportif donanımında sabit spoiler sunuluyor.

İç mekanda farklı döşemeler dışında büyük yenilikler olmasa da yenilenen dijital gösterge paneli ve trim parçaları göze çarpıyor. Direksiyon simidine de yeni logoyu uygulayan Renault, Esprit Alpine donanımına özel mavi şeritli emniyet kemerleri ve A armalı ön koltuk sırtlıkları sunuyor.

Kaputu altında üç motor seçeneği bulunan aracın hafif hibrit üniteleri 1.33 litre hacimli, benzinli motora sahip ve 140 ile 160 beygir üretebilen iki farklı seçeneğe ayrılmış. Clio'nun da donanımında yer alan full hibritse 1.6 litre hacimli motora ve 1.2 kWh kapasiteli bataryalara sahip. Bu model 145 beygir güç üretebiliyor.

2 yorum:

  1. ÖN KONSOL ESKİ KASA CLS'LERDEKİ GÖĞÜS TİPİNİ HATIRLATTI AHŞAP LEOPAR TARZI O KOYU KIRMIZIMSI PARÇALARI BİLDİN Mİ ONUR'CUM...


    https://www.motortrend.com/uploads/sites/5/2004/11/112_0412_firstlook_05z_2006_mercedes_benz_cls500_sedan_dash.jpg

    YanıtlaSil