3 Eylül 2020 Perşembe

Volkswagen Caddy California


Volkswagen'in California ailesi genişliyor. Transporter temelli aracın ardından Crafter temelleri üzerine geliştirilen Grand California'yı tanıtan üretici şimdi de gözünü Caddy temelli araca çevirdi.

Şubat ayında yeni nesline kavuşan Caddy'nin California seçeneği eskiden Beach olarak bilinen modelin yerine piyasaya çıkıyor. Tavanında, daha büyük kardeşlerinde görülen açılan bölüm bulunmadığından Caddy California'nın dış görünümü standart aracınkinden farklı değil.


İç mekanda da ön bölümde aynı donanımı sunan otomobilin arka bölümünde kolay katlanabilen bir yatak ve bagaj bölümüne yerleştirilen mini mutfak dikkatlerden kaçmıyor. Arka yan camlarda 5'er kiloluk yük taşıyabilen torbalar bulunurken cam tavan sayesinde geceleri yıldızları seyretmek mümkün.


Kısılabilir LED iç mekan aydınlatmasına da sahip olan aracın bagajında bir çift katlanabilir sandalye ve bir masa yer alıyor. Ayrıca bagaj bölümüne bağlanan büyük çadırı da bagaja sığdırmak mümkün. Ön tarafta yer alanlar dahil bütün camlar için perdeler de donanıma eklenmiş.

Kaputu altında, güçleri 75 ile 122 beygir arasında değişen motorlar kullanılan Caddy California iki veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabiliyor. Aracın ayrıca iki farklı aks mesafeli seçeneği sunulmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder