21 Şubat 2020 Cuma

Volkswagen Caddy


Volkswagen'in hafif ticari aracı Caddy'nin merakla beklenen yeni nesli sonunda tanıtıldı. Benzinli ve Diesel motor seçeneklerine sahip olan aracın MQB platformuna geçmiş olması da kendisi için büyük bir avantaj.



Ana hatlarında bir değişiklik olmayan aracın renkli tampona sahip versiyonları elektrikli otomobilleri andıran bir duruşa sahip. LED farlarıyla şık görünen Caddy'nin hava sürtünme katsayısı 0.30'a indirilmiş. Büyük panoramik cam tavan, yüzgeç anten ve 18 inç çaplı jantları da donanıma ekleyen Volkswagen stopları da D sütununa doğru uzatmış.

İki farklı uzunlukta sunulacak Caddy'nin boyu 4.501 ile 4.853 mm arasında değişirken genişlik 1.855 mm ve yükseklik 1.797 mm olarak açıklanıyor. Aks mesafesi de kısa şasili araçta 2.755, Maxi'deyse 2.970 mm.




İç mekanında kardeşi Golf'e yakın bir görünüm sunan Caddy'de dijital gösterge paneli, geniş dokunmatik ekran, ön konsolun üzerinde uzun bir cep ve DSG'li versiyonlarda küçük vites selektörü bulunuyor. Gövde seçenğine göre aracı 2, 5 veya 7 kişilik olarak almak mümkün.


Kaputu altında tanıdık motorlar sunan Caddy'nin 1.5 litre hacimli, benzinli motoru 116 beygir güç üretiyor. 6 ileri vitesli manuel veya 7 ileri vitesli DSG ile alınabilen bu motor seçeneği sadece önden çekişli modellerde sunuluyor.

2 litre hacimli turbo Diesel motorunsa 75, 102 ve 122 beygir güç üretebilen seçenekleri bulunuyor. 6 ileri vitesli manuel şanzıman ve önden çekiş sistemi standart olarak sunulurken 122 beygirlik versiyon dört tekerlekten çekişli veya 7 ileri vitesli DSG ile alınabiliyor.

2 yorum:

  1. geç oldu ancak yeniden liderliği almak için geldi. yenilikçi teknolojiler var.

    7 kişilik opsiyon türkiye pazarında rağbet görektir.

    YanıtlaSil
  2. dile kolay 17 yıl sonra yenilendi.

    YanıtlaSil