22 Şubat 2020 Cumartesi

Audi e-tron Sportback S


Audi'nin elektrikli SUV modellerinden e-tron Sportback yeni bir seçeneğe kavuştu. S ekli model, bu harfe sahip diğer Audi modelleri gibi yüksek performanslı seçeneği işaret ediyor. Ek güç, araca eklenen 3. motor sayesinde kazanılmış.

Hafif kamuflajlı olarak tanıtılmış olsa da aracın tasarımında bir değişiklik yapılmadığını söyleyebiliriz. 20, 21 veya 22 inç çaplı jantlarla sunulacak modelin lastik tabanları da 285 mm genişliğinde.




İç mekanında da tasarımdan çok donanım farklılıkları sunacak olan otomobil hem Sportback hem de standart e-tron gövdesiyle satılacak. Yüksekliği ayarlanabilir süspansiyon sistemine sahip araçlarda 400 mm çaplı ön fren diskleri ve 6 pistonlu kaliperler kullanılmış.

Arka aksta iki, öndeyse bir elektrik motoruna sahip, dört tekerlekten çekişli araç 435 beygir güç, 808 Nm tork üretebiliyor. 8 saniyeye kadar sürebilen boost fonksiyonuyla bu değerler 503 beygir ve 973 Nm'ye ulaşıyor. Maksimum sürati 210 km/s'te sınırlı olan otomobil 0'dan 100 km/s sürate 4.5 saniyede ulaşabiliyor. 95 kWh kapasiteli bataryalarsa standart aracınkiyle aynı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder