22 Şubat 2019 Cuma

Volkswagen T6.1


Cenevre otomobil fuarı öncesinde Volkswagen'den bir sürpriz geldi. Alman üretici, Transporter, Caravelle ve Multivan modellerinde güncelleme yaptığını açıkladı. Araçlar artık bol bol güvenlik donanımıyla sunulacak.


Ön görünümü markanın binek modellerine yaklaştırılan Ticari araçlarda panju ve LED farlar güncellenirken tampon da daha sportif çizgilere kavuşmuş. Yeni jant tasarımları da dışardaki değişiklikleri tamamlamış.

İçeriye geçildiğinde yeni direksiyon simidiyle birlikte dijital gösterge paneli gözlerden kaçmıyor. Ön konsolun üst bölümü yenilenerek daha sert çizgilere kavuşurken dokunmatik ekran da yeni nesil üniteyle değiştirilmiş.


Direksiyon sistemi elektrik destekli hale geldiğinden donanıma aktif şerit takip yardımcısı, park yardımcısı ve yan rüzgar dengeleyici eklenmiş. Ayrıca treyler çekme yardımcısı ve dinamik yol işareti göstergesi araçla birlikte alınabiliyor.

Kaputu altında 2 litre hacimli motor kullanılmaya devam eden araçlar yeni egzoz emisyonları nedeniyle biraz daha düşük güç üretiyor. Mercedes, 2 litre hacimli yeni motoruyla 200 beygir barajının üzerine çıksa da Volkswagen'in yeni modelleri 90 ile 199 beygir arasında güce sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder