21 Şubat 2019 Perşembe

Audi SQ5 TDI


Audi'nin sportif SUV ailesi genişlemeye devam ediyor. Bundan iki yıl önce Q5'in en hızlı seçeneği SQ5'i tanıtan Alman marka şimdi de aynı aracın Diesel motora sahip seçeneğiyle bizlerle.

Dışarıdan bakıldığında benzinli kardeşiyle hemen hemen aynı dörünümü sunan araçta daha geniş hava girişlerine sahip ön tampon, 20 (Opsiyonel olarak 21) inç çaplı jantlar, gri renkli yan aynalar ve SQ5 logoları standart olarak sunulurken Diesel seçenekte egzoz çıkışları sahte.


İç mekanda da alıştığımız detaylara sahip olan modelde alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, daha yüksek yan desteklere sahip ön koltuklar, karbon fiber trim parçaları ve dijital gösterge paneli bulunuyor.

Kaputu altında 3 litre hacimli, V6 turbo Diesel motor bulunan SQ5 TDI, 347 beygir güç, 700 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sisteminin yanında orta diferansiyel kilidini de standart olarak sunan araçta arka diferansiyel kilidi ve direksiyonel arka aks opsiyonlar arasında bulunuyor. 0'dan 100 km/s sürate 5.1 saniyede ulaşabilen modelin maksimum sürati 250 km/s'te sınırlandırılmış.

1 yorum:

  1. Uçak mısın mübarek. Hızlanma s400d ile neredeyse aynı bu arada.

    YanıtlaSil