1 Eylül 2020 Salı

Audi Q2


Sonbahar aylarına girerken makyajlanan modeller arasına Audi Q2 de eklendi. Alman üreticinin küçük SUV seçeneği dört yaşında olsa da görünümünde çok şey değişmediği söylenebilir.


Önden bakıldığında yeni iç desene sahip LED farlar ve daha sportif duran tamponla dikkat çeken aracın donanımına yeni jant ve beş gövde rengi seçeneği eklenmiş. Çıkartma ve siyah renkli gövde parçalarıyla da donatılabilen aracın LED stopları da biraz daha farklı bir iç tasarım sunarken yenilenen arka tampon tasarımı egzoz çıkışlarını gizliyor.

İç mekanda neredeyse hiç değişim yokmuş gibi görünse de yeni bilgi-eğlence sistemi, havalandırma ızgaralarının değişen iç tasarımları ve yeni vites kolu farklı. Ayrıca otomobilin döşeme ve trim parçalarında da değişiklikler var ve ambiyans aydınlatması da trim parçalarına şık bir şekilde entegre edilmiş.


Kaputu altında tanıdık motor seçenekleri bulunan Q2'nin benzinli üniteleri 1, 1.5 ve 2 litre hacimliyken Diesel üniteler 1.6 ve 2 litre hacimli. Araçlar, motor ve donanım seçeneğine göre 6 ileri vitesli manuel veya 7 ileri vitesli, çift kavramalı, ayrı otomatik şanzımanla donatılabilen otomobilin 2 litre hacimli motora sahip seçenekleri dört tekerlekten çekiş sistemiyle alınabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder