3 Eylül 2020 Perşembe

Jeep Grand Wagoneer


Grand Wagoneer ismi geri dönüyor. Jeep'in amiral gemisi olacak modelin seri üretime hazır konsept hali tanıtıldı bile. Önceki nesilde Grand Cherokee'nin bir versiyonu olan otomobil bakalım bu sefer de benzer bir yol izleyecek mi.

Köşeli hatlara sahip bir görünümle karşımıza çıkan araca önden bakıldığında, 2 yıl önce tanıtılan Grand Commander'ın izlerini görmek mümkün. İnce yapılı LED farlar, kromajlı ön panjurun üzerinden birbirine bağlanırken tamponda LED üniteler ve çeki kancası karşılıkları görülebiliyor.


Üst bölümü düzleştirilmiş çamurlukları 24 inç çaplı jantları sarmalayan SUV, C ve D sütunları arasında yer alan mesafeyle de iç mekanının ne kadar geniş olacağının haberini veriyor. Arkada dimdik inen bir bagaj kapağı ve çıkıntı yapmayan bir tampon kullanan konsept, küçük bir difüzör ve LED stoplara da sahip.

Ön konsolun üst kısmına kadar deri döşenen kokpiti lüks duran Grand Wagoneer'da iki kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve büyük ekranlı bilgi-eğlence sistemi bulunuyor. Orta konsolun altına bir dokunmatik ekran daha yerleştiren Jeep ön yolcunun önüne de ayrı bir bilgi-eğlence ekranı eklemiş.


Arka bölümde de ikisi bilgi-eğlence için ayrılmış üç ekran sunan araç üç koltuk sırasına sahip. Tavanı boydan boya camla kaplanan otomobilde elektrikli koltuk kumandaları kapılara alınmış. McIntosh marka ses sistemiyse 23 hoparlöre sahip.

Kaputu altında yer alan motorun teknik detaylarını henüz açıklamayan Jeep, aracın şarj edilebilir hibrit ünitesi olduğunuysa kesinleştirdi. Ayrıca bu SUV'nin, Ram 1500 platformunu kullanacağı da açıklandı. Dört tekerlekten çekiş sistemiyse standart olarak sunulacak.

3 yorum:

  1. Merhabalar, bu araç Tahoe ve Expeditionla mı rekabet edecek, bunlarla aynı sınıf mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bay white'ın ***spu karısı skyler'ın arabasının yeni kasası

      Sil