16 Haziran 2020 Salı

Ford Transit ve Tourneo Active ve Trail


Ford ilginç adımlar atmaya devam ediyor. Standart modellerinin yükseltilmiş hallerini Active armasıyla üretmeye başlayan marka şimdi de aynı işi ticari araçlarında yapmaka başladı. Üstelik küçük bir sürprizle.

Connect ve Cusom ailelerinde sunulan Active donanım paketinde Fiesta ve Focus Active'de karşımıza çıkan farklılıklar görülebiliyor. Bunlar, tamponlarda ek korumalar, gövdenin yannında sunulan siyah plastik bölümler, özel jant tasarımları, yükseltilmiş süspansiyon sistemi ve Active armalarından oluşuyor.


Trail isimli Custom ve Transit modelleriyse daha yüksek gövdeleri, daha kalın koruma plastikleri, Ranger Raptor'dan alınmış gibi duran ön panjurları, 16 inç çaplı jantları ve Trail armalarıyla dikkat çekiyor.

İç mekanda sunulan farklılıklarsa yeni döşemelere sahip koltuklar ve daha zengin donanımdan ibaret. Bu arada Transit Trail'in tek veya çift sıra koltuklu van gövdeyle sunulduğunu belirtelim.

Transit ve Custom seçeneklerinde kullanılan 2 litre hacimli turbo Diesel motor 130, 170 ve 185 beygir güç üretebilen halleriyle alınabiliyor. Connect ailesiyse 1.5 litre hacimli turbo Diesel motora sahip olacak.


Manuel veya otomatik şanzımanla tercih edilebilecek araçlardan Transit Trail dört tekerlekten çekişli olarak da alınabiliyor. Önden çekişli Transit Custom Trail ve arkadan itişli Transit Trail'de mekanik limitli kaydırmalı diferansiyel standart olarak sunulurken Transit Custom Active ve Tourneo Custom Active'de bu donanım opsiyonel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder