17 Haziran 2020 Çarşamba

Mazda BT-50


Türkiye'ye resmi ithalatı yapılmıyor olsa da Mazda'nın pick up modeli BT-50 hayatına devam ediyor. Kısa süre öncesine kadar Ford Ranger temelleri üzerinde üretilen aracın yeni nesliyse Isuzu D-Max ile kardeş.

Önceki nesilde karşılaşılan yumuşak hatları sertleşen araçta güncel binek Mazda modellerinin ince LED stoplarını ve büyük ön panjurunu görmek mümkün. Dik bir burun kısmına sahip modelde kısa tutulmuş anten ve üst paketlerde gelen kromajlı yan aynalar ve basamaklar görülebiliyor. Aracın arkasındaysa dik yerleşimli stoplar görülebiliyor.


İç mekanı otomobilden hallice olan BT-50'de şık görünümlü bir direksiyon simidi, büyük bir dokunmatik ekran, metal görünümlü havalandırma sistemi kumandaları, deri döşeme ve mat renkli metalik trim parçaları bulunuyor.

Kaputu altında Isuzu imzası taşıyan 3 litre hacimli turbo Diesel motor bulunan BT-50, 190 beygir güç, 450 Nm tork üretebiliyor. Manuel veya otomatik şanzıman seçenekleri sunulan araçta seçilebilir dört tekerlekten çekiş sistemi de görev yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder