12 Ekim 2019 Cumartesi

Isuzu D-Max


Üretimde kaldığı 8 yılın ardından Türkiye'de de fabrikadan çıkan Isuzu D-Max yenilendi. İki farklı motor seçeneğiyle sunulan yeni nesil modellerin hem dış hem de iç görünümleri dikkat çekici.

Küçülen farları LED teknolojisine kavuşan modelin dev ön panjuru siyah renkli olarak alınabiliyor. Aynı rengi çamurluk korumaları, tavan rayları, yan aynalar ve yan basamaklarda da sunan Isuzu stoplarda da LED teknolojisi kullanmış.


İç mekanı eskisinden çok daha moden görünen aracın şık direksiyon simidinin ardında sade görünümlü göstergeler bulunuyor. 9 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunuyor. Dijital ekranlı klima kumandaları ve daha kaliteli malzemelerden oluşan iç mekan bir SUV'yi aratmıyor.

Güvenlik donanımının yanında dört tekerlekten çekiş sisteminde de yenilikler bulunan pick up artık elektromanyetik kavramalı bir arka diferansiyel kilidi kullanıyor. Su geçiş derinliğiyse 800 mm.


Kaputu altında 1.9 ve 3 litre hacimli turbo Diesel motorlar bulunan D-Max'in bu üniteleri sırasıyla 150 beygir güç, 350 Nm tork ve 190 beygir güç, 450 Nm tork sunuyor. 6 ileri vitesli manuel şanzıman standart olarak sunulurken yeni geliştirilmiş otomatik şanzıman da seçenekler arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder