15 Haziran 2020 Pazartesi

Seat Ateca


Seat'ın 2016 yılında tanıttığı ve o zamandan beri popüler olan SUV modeli Ateca makyajlandı. Sadece dışarıda değil, iç mekanında da yenilikler sunan otomobilin donanımında da zenginleştirme yapılmış.

Markanın yeni nesil modellerinde kullanılan yüze kavuşan otomobilde hafifçe inceltilen LED farlar, altıgen panjur, daha dinamik duran tamponlar, yeni gövde rengi seçenekleri, farklı jant tasarımları, sahte egzoz çıkışlarına sahip arka tampon ve kısaltılan anten dikkat çekiyor. Xcellence paketi yerine gelen Xperience tercih eidldiğinde araziye daha hazır bir görünüm elde edilebiliyor.


İç mekanda yeni bir dijital gösterge paneli ve daha geniş dokunmatik ekrana kavuşan araçta mat renkli trim parçaları, yeni direksiyon simidi ve farklı döşemeler kullanılmış. Bu arada donanıma kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto eklenmiş.

Aracın bazı fonksiyonlarını telefondan kumanda edebilmeyi sağlayan Seat Connect ve USB-C girişleri de yenilikler arasında. Yeni güvenlik donanımlarıysa öngörü yapabilen adaptif hız sabitleme sistemi, yan ve park yeri çıkış destekleriyle acil durum fren sistemi olarak sayılabilir.


Kaput altında tanıdık ünitelere yer veren Seat Ateca'nın 1, 1.5 ve 2 litre hacimli benzinli üniteleri sırasıyla 110, 150 ve 190 beygir güç üretebiliyor. 1.6 litre hacimli Diesel motora veda eden aracın 2 litre hacimli seçeneğiyse 115 ve 150 beygir gücünde iki seçeneğe sahip. Motor seçeneğine göre 6 ileri vitesli manuel veya 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla donatılabilen araç önden veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder