16 Haziran 2020 Salı

Ford Mustang Mach 1


Ford Mustang ailesi genişliyor. Mustang GT ve Shelby versiyonları arasında kalan boşluk yeni bir araçla dolduruluyor. Üstelik bu model, Mach 1 armasının da geri dönüşünü simgeliyor.


Modelin görünümünde fark edilebilen detaylar arasında özel gövde grafikleri, Mach 1 armaları, 19 inç çaplı jantlar, GT500'den alınan splitter, sis farı boşaltmalarına sahip ön panjur, dörtlü egzoz çıkışı, difüzör, spoiler ve yüzgeç anten bulunuyor. Yan aynalar ve etekler de siyah renkli. Ayrıca yol tutuş paketiyle birlikte farklı jantlar, daha büyük spoiler ve splitter sunuluyor.


İç mekanda Mach 1 armalı kapı eşikleri, aracın şasi numarasının yazılı olduğu plaka, karartılmış gösterge paneli ve özel sırtlık sesenine sahip koltuklar bulunurken metal pedat seti de standart olarak sunuluyor.


Süspansiyon sisteminde birçok elemanı Shelby GT350 ile paylaşan otomobilin 5 litre hacimli V8 motoru da Bullitt'ta olduğu gibi 487 beygir güç, 570 Nm tork üretiyor. 6 ileri vitesli manuel şanzımanla donatılan araçta 10 ileri vitesli otomatik ünite de opsiyonel olarak sunulmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder