3 Ocak 2012 Salı

Renault Koleos Bose Edition

Mégane modelinin ardından Koleos'u da Bose versiyonuna kavuşturan Renault, bu modelini makyajladıktan sonra da özel versiyonu sunmaya devam ediyor.

Makyaj öncesi araçta olduğu gibi siyaha boyanmış 17 inç çaplı jantlara sahip olan yeni Koleos'un aynaları metalik görünümlüyken camları karartılmış. Dışarıda yapılan değişiklikler Bose logolarıyla sonlanırken iç mekanda piyano siyahı konsol kaplaması, siyah renkli döşemeler, gri dikiş iplikleri, Bose armalı kapı eşik kaplamaları ile yine Bose markasına sahip, 7 hoparlör, 1 subwoofer ve USB bağlantısı sunan, CD ve MP3 çalabilen müzik sistemi sunulmakta.

Carminat donanımını temel aldığından navigasyon sistemini de standart olarak sunan Renault 18 inç çaplı jantlar ve Avrupa haritasınıysa opsiyonlar arasına almış.

2 litre hacimli turbo Diesel motorun 150 beygir güç üretebilen versiyonuyla donatılan Koleos Bose Edition standart olarak 6 ileri vitesli manuel şanzımana sahip olsa da ek ücret karşılığında yine 6 ileri vitesli olan otomatik şanzımanla donatılabiliyor.

Fransa'da fiyatı 29.400 Euro seviyesinden başlayacak olan araç iki veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabilecek.

6 yorum:

  1. renault çöp

    YanıtlaSil
  2. megane coupe ve laguna coupe için çöp demezdim ben. canavar gibi araçlar açıkçası.

    YanıtlaSil
  3. Bazı modelleri çok kötü olsa da başarılı araçları da var Renault'nun.

    YanıtlaSil
  4. başarılı olarak şu anki ürün gamından ne önerirsiniz Onur bey? üstteki yoruma katılıyorum megane coupe benim de hoşuma gidiyor, peki sizin önerebileceğiniz, kaliteli bir araç mı?

    YanıtlaSil
  5. Hem Mégane Coupé hem de Laguna Coupé modelleri tasarım ve kalite bakımından başarılı. Yalnız bu modellerin ülkemizde satılan motor seçenekleri gerçekten yetersiz. Yakında yollarda olacak Mégane RS ve 3 litre hacimli turbo Diesel motora sahip Laguna Coupé bence en alınabilecek Renault modelleri.

    Bu arada daha önce testini yaptığım Mégane Sport Tourer da başarılı bir model. Onun da en büyük sorunu performans dalında.

    YanıtlaSil
  6. koleosun tipine çöp diyebilirsiniz. ama kalitesine ve altyapısına (nissanın arazi yeteneklerinden bahsetmeye gerek yok) çöp demek ayıp olur..tiguandan daha iyidir

    YanıtlaSil