2 Ocak 2012 Pazartesi

Morgan 4/4 75th Anniversary Edition



Klasik otomobillerin havasını günümüz yollarında rahatça soluyabilme imkanı sunan nadir üreticilerden olan Morgan, 4/4 modelinin 75. yıl özel versiyonunu tanıttı.


Sadece siyah, beyaz ve kırmızı renk seçenekleri bulunan aracın 15 inç çaplı jantları siyaha boyanırken çamurluklar da bu renk geliyor. Kaputu üzerinde "4/4" ve "75th" logoları bulunan aracın yan ayna ve kapı kolları kromajlı.


İç mekanı da oldukça sade bir tasarıma sahip olan aracın ahşap ön paneli parlatılmış metal ve ahşap direksiyon simidiyle uyumluyken yuvarlak göstergeler ve bir fileden oluşan torpido gözü yolcuları geçmişe götürüyor.

Kaputunun altında modern bir ünite görev yapan aracın 2 litre hacimli motoru 145 beygir güç, 187 Nm tork üretebiliyor. 930 kg boş ağırlığa sahip olan aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 7.2 saniye sürerken maksimum sürat 190 km/s olarak açıklanıyor.

Bu sınırlı üretim otomobile sahip olmak isteyen müşterilerin cüzdanlarının da dolu olması gerekiyor zira aracın vergiler hariç fiyatı 32.292 Sterlin olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder