24 Ekim 2010 Pazar

Renault Mégane Bose Edition


Renault Mégane ailesine özel donanımlı bir model daha katıldı. Bose Edition isimli bu model, araçta daha önceleri opsiyonel donanımda bulunan Bose müzik sistemini standart olarak sunmakta.

Dışarıdan bakıldığında versiyona özel logolar ve 17 inç çaplı jantlardan tanınabilen otomobilin iç mekanında da küçük yenilikler bulunuyor. Dynamique donanım seviyesini temel alan aracın donanımında navigasyon sistemi, ön ve arka park yardımcıları, çift renkli deri koltuk döşemeleri, piyano siyahı konsol kaplaması, ESP, 9 hoparlörlü Bose ses sistemi ve alüminyum kapı eşikleri bulunuyor.

130 beygir güç üretebilen 1.4 litre hacimli ve turbo beslemeli benzinli motorun yanında 110, 130 ve 150 beygir güç üretebilen turbo Diesel motorlarda sunulan bu paket, 5 kapılı hatchback, 3 kapılı coupé ve station wagon gövde seçenekleriyle birlikte alınabiliyor.

110 ve 130 beygir güç üretebilen Diesel motorlarla birlikte yarı otomatik şanzıman tercih edilebilirken Fransa'da fiyatlar 22.700 Euro seviyesinden başlıyor.

2 yorum:

  1. Görünmez bakınız verme alışkanlığını takdir ediyorum sevgili Onur. Aksi halde bu tür araçlara ulaşmak çok zor oluyor blog türündeki sitelerde.

    Renault Koleos Bose Edition'dan daha dikkat çekici bir araç olmuş. Çünkü Koleos'ta dinamik tasarım anlayışı adına hiçbir şey yok. Yeni Megane ailesi, sırf bu tasarımlarından ötürü maça 1-0 önde başlıyorlar zaten.

    Özellikle piyano siyahı, aracın genel görünümü ile uyum için biçilmiş kaftan. Parmak izleri hariç :)))

    YanıtlaSil
  2. Gizli bakınızları beğendiğinize sevindim.

    Bence de Koleos'un Bose Edition'ından daha güzel olmuş. Hatta kullanılan jantlar Mégane serisinde gördüklerimin en güzellerinden diyebilirim.

    Piyano siyahı da güzel ama dediğiniz gibi parmak iziyle rezalet görünüyor.

    YanıtlaSil