25 Şubat 2010 Perşembe

G-POWER Storm



İşte BMW'nin bir M7 modeli üretmesini isteyenleri ilgilendiren bir haber. Almanya merkezli modifikasyon şirketi G-POWER, BMW'nin 760i ve 760 il modellerini temel alan büyük sporcusunu tanıttı.

Önden bakıldığında LED gündüz farlarına sahip tamponu ve üzerinde ek havalandırma delikleri olan karbon kevlar kaputu ile dikkat çeken otomobilin yan kısmına geçildiğinde 22 inç çaplı jantlar, genişletilmiş çamurluklar, tasarımı değiştirilen yan koruma çıtaları ve yeni yan etekler dikkat çekiyor. Arka kısımda da yenilenen tamponla birlikte dört çıkışlı egzoz sistemi ve küçük bagaj üstü spoiler sportif görünümü pekiştiren detaylar arasında bulunuyor.

İç mekanda karbon fiber kaplama paketi, yeni direksiyon simidi, alüminyum pedal seti ve yeni bir gösterge paneli dikkat çekerken aracın fren ve süspansiyon sistemleri de modifikasyondan nasiplerini almışlar.

Standart modellerden 30 mm daha alçak olan aracın çift turbo beslemeye sahip 6 litre hacimli v12 motoru 725 beygir güç, 1.000 Nm tork üretebilmekte. 0'dan 100 km/s sürate 4.2 saniyede ulaşabilen dev sedanın 0'dan 200 km/s sürate ulaşmasıysa 11.9 saniye sürüyor. Maksimum sürati 345 km/s olarak açıklanan otomobilin performans verileri gerçekten de etkileyici.

Sadece 10 örneği üretilecek olan aracın kısa aks mesafeli modelinin fiyatı 365.000 Euro olarak açıklanırken uzun aks mesafeli versiyon için 375.000 Euro talep ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder