27 Şubat 2010 Cumartesi

TECHART Concept One



2010 Cenevre otomobil fuarına en iyi hazırlanan modifikasyon firmalarından birisi olan TECHART, organizasyon süresince Porsche Panamera Turbo temelli konsept otomobili Concept One'ı sergileyecek.

Görünümü oldukça değişen otomobilin yeniden tasarlanan ön tamponunda bulunan hava yarıkları büyürken LED gündüz farları ve alt kısımdaki splitter da unutulmamış. Üzerine ek havalandırma yarıkları açılan kaput ve genişletilen çamurluklar, 22 inç çaplı jantlarla birlikte sportif görünümü pekiştiriyorlar. Çamurluklarının arka kısımlarında havalandırma delikleri bulunan otomobilin arka ksımı da oldukça değişik bir şekil almış. Alt kısmına büyük bir spoiler eklenen bagaj kapağının tasarımı hafifçe makyajlanırken stop lambaları ve tampon tasarımı da yenilenmiş.

İç mekanı neredeyse tamamen baştan yaratılan otomobilin siyah ve beyaz renklere bezenmiş yaşam alanında her türlü lüks düşünülmüş. Ön koltukların arkasına tepsiler eklenirken eğlence sisteminin 10.2 inç büyüklüğündeki ekranı tavana gizlenmiş.

Fren, egzoz ve süspansiyon sistemlerini modifiye eden TECHART motoru da standart halinde bırakmamış. Yapılan modifikasyon çalışmalarının ardından çift turbo beslemeye sahip 4.8 litre hacimli motor 650 beygir güç üretebilir hale gelmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder