23 Şubat 2010 Salı

MercedesSport



Mercedes, 2010 Cenevre otomobil fuarında yeni bir sportif donanım paketi tanıtacağını açıkladı. İlk örnekleri E Serisi Sedan ve Coupé'de tanıtılacak olan paket AMG paketinin bazı özelliklerini de sunmakta.

Aerodinamik elemanları satış sonrasında da takılabilen bu pakette, ön tamponun, LED gündüz farlarının bulunduğu kısımları daha yuvarlak hatlı olacak şekilde tasarlanırken tampon altına küçük bir splitter eklenmiş. Yan etekleri de yeniden tasarlanan otomobilde kullanılan 18 inç çaplı jantlar çift renkli olarak da sipariş edilebiliyor.

Arka kısımda, tampon altına entegre edilen difüzör görünümlü parça ve tamponun yanlarına yerleştirilen kanatçıklar dikkat çekerken opsiyonel donanımda tavan ve bagaj üstü spoiler bulunmakta.

İç mekana geçildiğinde kapı eşilkerinde bulunan ışıklandırmalı "MercedesSport" yazısı dikkat çekerken opsiyonel olarak ısıtma ve vites değiştirmeye yarayan kulakçıklarla donatılabilen sportif direksiyon simidi, paslanmaz çelik pedallarla birlikte sportif görünüme katkıda bulunmakta. Deri kaplı direksiyon simidinin üzerinde kontrast yaratan metalik gri kaplamalar da bulunuyor.

Süspansiyon sistemi biraz daha sertleştirilmiş olan otomobilin yüksekliği 15 mm azaltılırken fren sistemi de güçlendirilmiş. Ön aksta, AMG modellerinde olduğu gibi delikli diskler kullanan otomobilde bulunan kaliperler gri renge boyanırken üzerlerinde "Mercedes-Benz" yazıları bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder