22 Nisan 2024 Pazartesi

Aston Martin DBX 707


Aston Martin'in SUV modeli makyajlandı. İç mekanda yoğunlaşan operasyon sonrasında markanın yeni nesil modellerine daha yakın bir görünüm sunmaya başlayan araç artık DBX ailesinin tek üyesi. Kaput altında da yenilik sunmayan model 707 beygir güç üretmeye devam ediyor.

Ana hatlarında yenilik bulunmayan otomobilin opsiyonel olarak sunulan 23 inç çaplı jantları yeni tasarıma kavuşurken gövde rengi seçenekleri de zenginleşmiş. Elden geçirilen yan aynalar ve kilitler açıldığında dışarıya doğru açı alan hemzemin kapı kolları da ufak yenilikler olarak haneye yazılabilir.

Çok daha modern bir görünüme kavuşan iç mekanda daha küçük göbeğe sahip direksiyon simidi arkasına daha sade tasarımlı dijital gösterge paneli yerleştirilmiş. Kapı kolları da yenilenen modelin vites selektörü de orta konsolun üzerinden koltuklar arasına alınmış. Bu bölümde sunulan kol dayanağı artık tek parçalı.

Konsola karbon fiber trim parçası ekleyen Aston Martin vites konsolunu da yeniden tasarlayarak çok daha modern ve kullanışlı bir hale getirmiş. Dokunmatik ekran da genişlemiş. 14 hoparlörlü ses sistemi standart donanıma eklenirken opsiyonel olarak sunulan Bowers & Wilkins ses sistemi 23 hoparlör ve 1.600 Watt çıkış gücü sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder