24 Nisan 2024 Çarşamba

Tesla Model 3 Performance


Tesla Model 3 en güçlü seçeneğine kavuştu. Dikkat çekici performans verilerine sahip olsa da iç ve dış tasarımında büyük yenilikler sunmayan otomobilin fabrika verisi menzili de çok düşük değil. Geriye kalan özelliklerse standart Model 3 kullanışlılığını devam ettiriyor.

Ana hatlarında büyük değişim bulunmayan otomobilin yeni ön tamponunda hava geçişleri bulunuyor. 20 inç çaplı jantları da aerodinamik tasarımlı olan Model 3 Performance, farklı difüzör çıkışı ve karbon fiber spoiler de sunuyor. Bagaj kapağına eklenen arma da aracın farklılıklarını tamamlıyor.

Kırmızı renkli fren kaliperlerine de sahip olan modelin iç mekanında daha yüksek yan desteklere sahip koltuklar görülebiliyor. Isıtma ve havalandırma fonksiyonlarına da sahip elektrikli ön koltukların sabit kafalıkları altında da özel armalar yer alıyor. 17 hoparlörlü ses sistemi ve karbon fiber trim parçaları da donanımda.

Çift elektrik motoruna sahip olan otomobil 517 beygir güç, 741 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 96 km/s sürate 2.9 saniyede ulaşabilen modelin maksimum sürati 262 km/s. Batarya kapasitesi açıklanmayan aracın menziliyse 476 km olarak belirtildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder