24 Eylül 2022 Cumartesi

Ford Transit Custom


Ford, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı elektrikli Transit Custom'ın ardından bu aracın diğer motor seçeneklerini de detaylandırdı. Beklediğimiz gibi bu modeller de elektrikli versiyonun tasarım ve teknolojik özelliklerine sahip.

Tasarım konusunda elektrikli kardeşini kopyalayan yeni nesil Transit Custom'ın duruşu, ilk neslin makyajlanmış halini andırıyor. İnce yapılı LED farlar ve alçaltılmış yapısıyla dikkat çeken yeni aracın Trail versiyonu, ek gövde korumaları, renkli trim parçaları ve farklı jantlara sahip. Gövdeyse iki farklı uzunluk ve iki tavan yüksekliğiyle alınabilecek.

İç mekanı da çok daha modern bir hale gelen araçta dijital gösterge paneli ve büyük dokunmatik ekranın haricinde masa haline getirilebilen direksiyon simidi, ek kabin aydınlatması ve çift torpido gözü gibi kullanışlı kalemler de görülebiliyor.

E-Transit Custom'ın elektrik motoru haricinde 2 litre hacimli turbo Diesel motoru kullanmaya da devam eden ailede bu ünitenin 110, 136, 150 ve 170 beygir güç üretebilen seçeneği yer alıyor. Hibrit araçta kullanılan 2.5 litre hacimli, benzinli motor ve elektrik motorunun birleşimi 200 beygir üzerinde güç üretebiliyor. 57 km elektrikli menzile sahip olan aracın bataryaları 11.8 kWh kapasiteli.

Dizel seçeneğin 6 ileri vitesli manuel şanzımanının yanında 8 ileri vitesli otomatik şanzıman seçeneği de bulunuyor. Büyük çoğunluğu önden çekişli olan Transit Custom'ın Trail donanımıyla birlikte dört tekerlekten çekişli seçenekleri de sunulmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder