24 Eylül 2022 Cumartesi

Potential Adventure 1


Yeni elektrikli otomobil markalarına bir yenisi ekleniyor. İlginç bir yapıya sahip arazi aracıyla pazara farklı bir bakış açısıyla giren Potential Motors özellikle dar alanlarda rahat bir yolculuk sunacak farklı bir durusa sahip aracıyla dikkat çekiyor.

1.626 mm'lik genişliğe sahip olan otomobil yüksek yapısıyla ilginç görünüyor. LED farlar, ince sütunlar ve geniş cam alanlaryla arazide görüş açıları iyileştirilen modelin arka bölümü de önü gibi sade. Her iki tarafta da ikişer tane çeki kancası olmasıysa aracın arazi konsundaki ciddiyetini gösteriyor.

İç mekanı farklı şekillerde hazırlanabilen modelin tanıtılan ilk örnekleri küçük birer karavan. Katlanır yatak, duvarlara eklenen dolaplar, 40 litre hacimli su deposu ve bagaj bölümünde sunulan çekmeceler kullanışlılığı artırıyor. Ön bölümdeyse küçük bir dijital gösterge paneli ve araç özelliklerinin bir tabletle kumanda edilebilmesi tasarımı sadeleştirmiş.

40 derece yaklaşma ve 45 derece uzaklaşma açısına sahip olan modelin askı açısıysa 29 derece. Bir çift elektrik motoruna sahip olan Adventure 1 dört tekerlekten çekişli. 610 beygir güç, 1.000 Nm tork üretebilen modelin 70 kWh kapasiteli bataryaları 160 km menzil sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder