18 Eylül 2022 Pazar

GAC Aion Hyper SSR

Çin'in elektrikli otomobil aşkı yeni seviyelere ulaşıyor. Ülkenin yerli üreticilerinden GAC, seri üretime alınacak ilk elektrikli hiper modelini sergiledi. Henüz detaylı performans verileri yayınlanmayan araç hakkında bildiklerimizse etkileyici.

Köşeli hatlara sahip tasarımında ince uzun LED farlar, splitter, büyük jantlar ve seviye ayarlı spoiler gibi detaylar bulunan aracın arkasında ince yapılı LED stoplar ve büyük bir difüzör görülebiliyor. Çerçevesiz camlara sahip kapılarsa yukarıya doğru açılıyor.

Sade bir iç mekan tasarımına sahip olan modelin direksiyon simidi hem üst hem de alt kısmı düzleştirilmiş. Küçük gösterge paneli simidin üzerinden görülebilirken orta konsolun tamamı dokunmatik bir ekrandan oluşuyor. Metal pedal seti, Alcantara tavan döşemesi ve yüksek yan desteklere sahip koltuklar da donanımda bulunuyor.


Hem arkadan itişli hem de dört tekerlekten çekişli seçenekleri bulunan aracın üç motorlu en yüksek güçlü versiyonları 1.225 beygir güç üretebiliyor ve bu modelin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 1.9 saniye sürüyor. Maksimum süratse 250 km/s'te sınırlandırılmış. 4.538 mm boya sahip olan aracın yüksekliği 1.238 mm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder