2 Haziran 2022 Perşembe

Buick Electra-X


Buick tasarım ekibi şu sıralar çok yoğun. Wildcat'in ardından şimdi de sıra geldi SUV konsepti Electra-X'e. Çin'e özel bir otomobil olacak bu aracın elektrik motorlarına sahip olduğu kesinleşse de teknik veriler henüz açıklanmadı.

Önceki konseptte olduğu gibi köşeli hatlara sahip olan otomobilde ince yapılı LED farlar ve büyük bir ön panjur bulunuyor. 21 inç çaplı jantlar, ince yapılı, siyah renkli gövde korumaları, hemzemin kapı kolları ve yan aynalar yerine geçen kameralar profilin detayları.

Kapı camlarında çerçeve bulunmayan konseptin arka bölümünde, araç genişliği boyunca uzanan LED stoplar, tampon altında görülebilen difüzör ve yatık tasarımlı bagaj kapağı yer alıyor. Bagaj kapağı camının hem üstü hem de altında birer spoiler kullanılmış.

İç mekanın ana hatları konsunda da Wildcat'ten esinlenen konseptte üç kollu direksiyon simidi, dijital gösterge tablosuyla birleşen dokunmatik ekran, dört tekli koltuk ve birçok fonksiyonu kumanda etmeye yarayan, ara konsol önüne eklenmiş dokunmatik panel yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder