31 Mayıs 2022 Salı

Land Rover Defender 130


Land Rover Defender, en uzun versiyonuna kavuştu. 90 ve 110'un ardından tanıtılan 130, uzun aks mesafesi ve 110'unkinden 340 mm daha uzun gövdesiyle daha fazla insan ve bagaj taşıyabilme olanağı sunuyor.

Ana hatlarında bir yenilik olmayan Defender 130'un uzayan bölümü arka aksın gerisinde kalıyor. Bu nedenle uzaklaşma açısı 28.5 dereceye inen otomobilin boyuysa 5.358 mm'ye ulaşmış. Araca eklenen bir diğer donanımsa sadece uzun seçenekle birlikte alınabilen bordo gövde rengi.

İç mekanda üç koltuk sırası sunduğu görülebilen model 8 kişilik oturma kapasitesi sunuyor. İki ve üçüncü koltuklar arkaya gittikçe yükselen yapıya sahip. C sütununa havalandırma ızgaraları ekleyen Land Rover donanımda dört bölgeli klima ve havalı süspansiyon sistemi sunuyor. İkinci sunroof ile iç mekan daha ferah hale gelmiş.

Motor seçenekleri tanıdık olan Defender 130'da güçleri 250 ile 400 beygir arasında değişen benzinli ve Diesel üniteler görev yapacak. Hafif hibrit destekli motorlar haricinde dört tekerlekten çekiş sistemi ve otomatik şanzıman da standart donanıma dahil. V8 motorsa henüz bu versiyonun kaputu altına girmemiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder