2 Haziran 2022 Perşembe

Buick Wildcat


Buick, bir taraftan elektrikli geleceğe ayak uydururken diğer taraftan tasarım dilini değiştiriyor. Bu yönelimin ilk örneklerinden olan Wildcat konsepti, ilginç duruşuyla dikkat çekiyor. Konseptin teknik verileriyse açıklanmadı.

Çamurluklara doğru dönen LED farları ve sivri burun yapısıyla Lamborghini Urus'u hatırlatan otomobilin ön tampon tasarımı da büyük jantları gibi dikkat çekici. Ön camının üzerinde Buick yazan otomobilin büyük kapılarında ince yapılı kameralar bulunuyor.

Arka camın yan tarafından inen LED stoplarsa yine bu cam gibi farklı görünümü pekiştirmiş. Öndeki kadar olmasa da arkada da sportif görünümlü bir tampon sunan Wildcat'te çerçevesiz kapı camları kullanılmış. Bu arada tavanın bir kısmının yükselerek iniş-binişi kolaylaştırması da güzel bir detay.

İç mekanında dört tekli koltuk sunan konseptin 3 kollu direksiyon simidi ince yapısıyla dikkat çekiyor. Yan ayna görüntüleri kapılara yansıtılırken dijital gösterge panleli ve dokunmatik ekran tek üniteden oluşuyor. Düz bir tabana sahip olan aracın altında boşluk bulunan ara konsolunda da dokunmatik kumandalar yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder