29 Ağustos 2021 Pazar

Mobilize Limo


Renault'nun yeni alt markası işe hızlı başladı. Ocak ayında EZ-1 ile şehir içi ulaşımı için büyük adım atacağını açıklayan üretici şimdi de yine taksi ve paylaşım öncelikli satmayı planladığı modeli Limo'yu tanıttı.

Sivri burun yapısıyla dikkat çeken araçta çift parçalı LED farlar görev yapıyor. Ön bölüm haricinde yuvarlak hatlarıyla dikkat çeken model hemzemin kapı kolları ve camların altına sabitlenmiş yan aynalarıyla öne çıkıyor. Yanlarda ikiye bölünen LED stoplar Lexus modellerini hatırlatırken yatık arka cama rağmen bagaj bölümü liftback değil sedan özelliği sunuyor.

İç mekanda birçok markadan esinlenme yaşamış gibi duran otomobilde çift kollu direksiyon simidi, metal görünümlü kumanda düğmeleri, dijital gösterge paneli, geniş dokunmatik ekran, imitasyon deri döeşeme ve açılı yerleşime sahip orta konsol gibi detaylar görülebiliyor.

411 litre bagaj hacmi sunan Limo, 4.67 metre boya, 1.83 metre genişliğe, 1.47 metre yüksekliğe ve 2.75 metre aks mesafesine sahip. 17 inç çaplı jantlarla donatılan modelin arka koltuklarda sunduğu diz mesafesiyse 288 mm.

150 beygir güç, 220 Nm tork üretebilen elektrik motoruyla donatılan model 0'dan 100 km/s sürate 9.6 saniyede ulaşabiliyor. 140 km/s maksimum sürate sahip olan modelin 60 kWh kapasiteli pilleri 450 km menzil sunabiliyor.

2 yorum:

  1. Adının "Limo" olup arka koltuk genişliğinin 288 mm olması ilginç geldi bana.

    YanıtlaSil
  2. dış tasarımda kopyalamadığı araç yok; lamborghini urus'tan tut prius'a, tesla'dan tut lexus'a, çok ortaya karışık olmuş. içeride durum daha kötü: direksiyon simidi skoda'dan, dijital panel hyundai'den, vites kolu peugeot'dan arak.
    keşke biraz özgün olsaymış

    YanıtlaSil